Warning: Creating default object from empty value in /var/www/1/95882/2019/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/slideshow_layerslider/slideshow_layerslider.php on line 28
Jobb hos oss | Seniorstøtten

Jobb hos oss

Få en jobb med mening – å hjelpe gir glede!

Vi er opptatt av å ha medarbeidere som er glade i mennesker, og som vil gjøre hverdagen bedre for de man besøker.

Vår hjemmehjelpstjeneste skal være et hyggelig og lystbetont besøk. Vi skal gi av oss selv, lytte og ha respekt for den oppgaven vi har fått.

Vi ønsker å yte god service, grundig utført arbeid og ha en hyggelig tone.

Du er viktig!

Seniorstøtten bil

Medarbeidere som ønsker å yte det lille ekstra!

Det er deg vi ser etter. Du som har masse energi, pågangsmot og positivitet. Som kan «lese» og forstå ulike mennesker og livssituasjoner.

Vi trenger deg som har masse empati, humør og arbeidslyst, og som vet å holde et hjem i orden. Som kan tenne stearinlys, brette servietten og lage et hyggelig middagsbord for den eldre. Som ser verdien av de små hverdagslige ting og gleder. Vi trenger deg som heller gjør en oppgave ekstra, og som legger omtanke i jobben du gjør. Er det deg?

Seniorstøtten ut på tur
Seniorstøtten holder hender

Vi trenger:

  • Deg som er pålitelig og stabil
  • Deg som behersker godt norsk
  • Deg som har førerkort
  • Deg som liker en aktiv jobb med praktiske oppgaver i hjemmet
  • Deg som er glad i mennesker, og eldre spesielt
  • Deg som er hyggelig, tydelig og tålmodig

Tror du hjemmehjelpsyrket kan være noe for deg? Ta kontakt med oss på mail. Vedlegg din CV, og du vil høre fra oss hvis vi har oppdrag som kan passe for deg.

Ledige stillinger hos oss

Vi vokser, og da trenger vi stadig faste eller vikarer til våre hjemmehjelpstjenester. Vi betjener 8 byer/kommuner, så det kan hende vi trenger noen i din by. Vi legger ut stillinger fortløpende her. Samt endel vil bli annonsert på Finn.no også.